PREDSTAVLJENI CYTOSIAL DERMALNI FILERI POSLEDNJE GENERACIJE

Najnovija generacija hijaluronskih filera Cytosial, sa patentiranom Velvet tehnologijom, zvanično je predstvljena 5. oktobra u Srbiji. 

Dr Hassan Galadari, specijalista dermatologije, član američkog borda dermatologa, i jedan od vodećih svetskih predavača i edukatora, predstavio je nove filere francuske kompanije Bioxis i održao obuku za mnogobrojne zainteresovane učesnike u hotelu “Hajat”.

Koristeći svoju ekspertizu iz reologije, kompanija Bioxis lansirala je Cytosial, dermalne filere sa novim načinom stabilizacije hijaluronske kiseline, što omogućava poboljšane reološke performanse, dugotrajan efekat i poboljšanu sigurnost za upotrebu.

Patentirana Velvet tehnologija, koju je razvio Bioxis, omogućava bolje iskustvo i za lekare i za pacijente. Veća kontrola injektora, manje bola i prirodniji rezultati - glavne su odlike Cytosial dermalnih filera.

Tri nivoa molekularne organizacije hijaluronske kiseline (mikro, supra, makro), čine ove filere naročito efektnima. Cytosial fileri omogućavaju:

- dugotrajni efekat

- prirodni efekat

- elastičnost

- kohezivnost

- sigurnost

- jednostavnost ubrizgavanja

- hidrataciju

Dr Hassan Galadari podelio je sa učesnicima dragocena iskustva iz svoje dugogodišnje prakse. Reč je o uvaženom internacionalnom predavaču iz oblasti augmentacije mekih tkiva, sa iskustvom dužim od 15 godina. Diplomirao je na Univerzitetu u Bostonu, nakon čega je specijalizirao dermatologiju i lasersku hirurgiju na Kalifornija univerzitetu u San Francisku. Radi kao asistent profesora na katedri za dermatologiju na Univerzitetu u UAE. Član je brojnih odbora i mnogih međunarodnih društava, kao i autor mnogobrojnih knjiga, udžbenika i naučnih radova.

Tretman Cytosial hijaluronskim filerima od sada možete zakazati u našem Laser centru.

Budite među prvima koji će osetiti fantastične efekte nove generacije filera sa patentiranom Velvet tehnologijom!